منع تردد شبانه ادامه دارد

منع تردد شبانه ادامه دارد
معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور با بیان اينکه مهمترين و محوريترين ظرفيت در مديريت بيماري کرونا مردم هستند؛ گفت: با توجه به خطر بيماري بر سلامت يکايك شهروندان، نبايد عاديانگاري بيماري در جامعه ايجاد شود.
به گزارش ترافیکال، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامي وزارت کشور و رئيس کميته امنيتي، اجتماعي و انتظامي ستاد ملي مديريت بيماري کرونا امروز در پنجاه و يکمين جلسه اين كميته با تشريح اينكه خوشبختانه با همكاري خوب مردم و مساعدت همه دستگاهها به خصوص نيروي انتظامي و اصناف، روند به سمت كنترل و مهار كامل بيماري كرونا در كشور است؛ گفت: بايد در وهله اول از مجموعه اعضاي كادر درماني و همچنين نيروي انتظامي كه واقعاً زحمات طاقت فرسايي را طي ماههاي گذشته كشيدهاند؛ قدرداني داشته باشيم.
وی با بیان اینکه نیروي انتظامي شبانه روز در خدمت ستاد ملي کرونا در اجراي برنامهها و بستههاي مصوب است؛ گفت: بعد از پالايش به عمل آمده طي مدت اخير مجموعاً يک ميليون و ۸۰۰ هزار جريمه از سوي عوامل نيروي انتظامي در کشور ثبت شده كه نشانگر تلاش اين مجموعه در اجراي درست و صحيح مأموريتهاي محوله است.
رئیس کمیته امنیتی، اجتماعي و انتظامي ستاد ملي مديريت بيماري کرونا با اظهار اينکه آمارهاي اخير گوياي اين امر است که جريمه ترددهاي شبانه بين ساعت ۲۱ تا ساعت ۴ صبح در حال افزايش است؛ گفت: بايد براي اين موضوع برنامهريزي لازم را داشته باشيم و در صورت ادامهدار بودن آن و افزايش شيب جريمهها در اين مورد، راهكار جديد اتخاذ كنيم.
ذوالفقاری در ادامه سخنانش به نقش مؤثر مردم و اصناف در روند مدیریت بیماري کرونا اشاره کرد و گفت: روند کلي نشان از همراهي خوب مردم عزيزمان با طرح جامع مديريت هوشمند دارد که لازم ميدانم از كليه همراهان اين طرح كمال تشكر را داشته باشم.
مسئله پلمپ واحدهای صنفی متخلف از دیگر موضوعات مورد اشاره جلسه امروز بود و در این خصوص ذوالفقاري خاطرنشان کرد: طبق آمار ۲۸ هزار واحد صنفي به علت عدم رعايت پروتکلهاي بهداشتي و مصوبات ستاد پلمپ شدهاند که نسبت به کل واحدهاي صنفي نشانگر اين است كه عموم و اكثريت واحدهاي صنفي در روند مبارزه با كرونا همراهي دارند.
ذوالفقاری با بیان اینکه مهمترین و محوريترين موضوع در مديريت بيماري کرونا مردم هستند؛ گفت: با توجه به خطر بيماري بر سلامت مردم، نبايد عاديانگاري و عاديپنداري بيماري در جامعه ايجاد شود.
وی با تشریح این امر که باید با اتخاذ روشهاي هوشمند که در طرح جامع هوشمند هم پيشبيني شده است اجازه شيوع دوباره بيماري را در کشور ندهيم و با ادامه مسير درست کنوني به ريشهكن شدن كامل بيماري در كشور كمك كنيم.
معاون وزیر کشور اضافه کرد: مهمترین عامل شیوع بیماري، تجمع افراد به خصوص در مکانهاي سربسته است و براي همين به کليه استانداريهاي سراسر كشور ابلاغ شده كه تحت هيچ شرايطي اجازه اين تجمعها را ندهند.
ذوالفقاری خاطر نشان کرد: خوشبختانه با حمایت و همراهی مردم عزیز امروز به نقطهاي رسيديم که ميزان مرگ و مير از حدود ۵۰۰ نفر به رقمي در حدود ۱۲۰ الي ۱۳۰ نفر رسيده و اين مسئله از اين واقعيت حکايت دارد که روند سياستها در مديريت بيماري موفق بوده و براي همين بايد با رعايت دقيق پروتكلها اجازه اوجگيري دوباره بيماري را ندهيم.
انتهای پیام/م

افزودن دیدگاه